IK ben bij je 150 bemoedigingen uit de Psalmen

18,95

Danielle Heerens

1 op voorraad

Beschrijving

Danielle Heerens

Samen vormen de psalmen een van de meest geliefde en gelezen bijbelboeken van heel de Bijbel. Dat komt vooral doordat ze zo persoonlijk en herkenbaar zijn en daarmee dichtbij komen. Maar nog meer doordat ze veel bemoediging, hoop en kracht bieden voor als je leven vol is van verdriet, moeite en zorgen, tegenslagen, ellende en pijn, verlies en teleurstellingen.

In de psalmen blijkt namelijk steeds één ding: Gods nabijheid en alles wat die omvat – van hulp en bescherming, tot troost, zegen en nog veel meer. In dit prachtig vormgegeven boek zijn de psalmen uitgewerkt in honderdvijftig hoopvolle bemoedigingen, waarin Gods nabijheid duidelijk wordt.

Daniëlle Heerens zegt over dit boek:

En dat is precies wat ik zo graag wil dat “Ik ben bij je” is: bemoedigend. Ik heb het geschreven om je te bemoedigen met dat waar de psalmen mij steeds opnieuw aan herinnerden toen ik me erin verdiepte: Gods nabijheid.

Het feit dat God – de koning van de aarde, de rechtvaardige rechter, de goede herder en vul maar aan – altijd bij je is, ongeacht wie je bent, in wat voor situatie je je bevindt en watje wellicht ook hebt gedaan. En Gods nabijheid houdt meer in dan alleen dat Hij bij je is. Het wil ook zeggen dat Hij je helpt, voor je zorgt en je beschermt. Dat Hij je redt. Dat Hij je troost en kent. Dat Hij je zegent en aan je denkt. Dat Hij je Zijn goedheid schenkt. En nog zo veel meer.

Ik hoop en bid dat dat ook is wat jij zult ontdekken tijdens het lezen. Dat God als het ware door de (psalm)woorden heen tegen je fluistert: ‘Ik ben bij je.’